Is it to eat or is it a defeat? Elke dag wordt er wel een nieuw product op de markt gebracht, maar is het ook een succes? Op deze site test ik producten en geef ik mijn oordeel.

Mijn naam is Sylvia, ik ben 20 jaar en woon in Arnhem. Ik heb een ontzettend grote passie voor voeding: koken, eten, tv-programma’s erover kijken, boeken erover lezen, noem maar op! Omdat ik ook zeker iets wilde gaan doen met voedsel ben ik Levensmiddelentechnologie in Wageningen gaan studeren, waar ik nu in het 3e jaar zit.

Naast voeding vind ik het ook heel leuk om te schrijven. Het leek me daarom ook erg leuk om een blog te beginnen over eten. Ik heb er al een paar gehad, maar toch merkte ik dat ik uiteindelijk toch de motivatie kwijt was om erover te schrijven (zo heb ik een recepten/ technische-kant-van-voeding blog gehad). Toen bedacht ik me laatst dat ik altijd wel nieuwe producten uitprobeer en dat ik dat misschien wel in een blog kon verwerken, toen heb ik de naam verzonnen en tadaaa mijn blog was opgericht.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blogposts te lezen en ook hoop ik jullie te enthousiasmeren over voedingsproducten!

Groetjes,
Sylvia