Gelukkig 2017! Het is alweer 9 dagen sinds ik iets heb gepost. Ik had al eerder aangekondigd dat ik ergens mee bezig was en vandaag laat ik je een voorproefje zien!

Zoals ik in mijn vorige post al had verteld, kwam ik in mijn zelfstudieweek erachter dat ik filmpjes maken en animeren ook erg leuk vond. Ook was ik aan het nadenken over mijn blog: wat zou ik nou interessant vinden om te lezen?! Toen bedacht ik me dat een bericht per nieuw product wel leuk is, maar het is nog veel leuker en handiger om te zien welke dagelijkse producten mij het beste bevallen en welke niet.

Vaak zijn mensen geneigd om bij hun roots te blijven wat betreft eten. Dronken de ouders koffie van merk A, dan is de kans groot dat je later zelf ook koffie van merk A in huis zal halen. Als je eenmaal ergens tevreden mee bent, dan wijk je er niet zo snel vanaf. Zodoende wilde ik dus soort van lijstjes maken, welk merk is nou beter/lekkerder dan de ander. Probleem dat je dan krijgt is dat je een lap tekst krijgt en dat ook niet erg fijn leest. Een filmpje kijken kan daarentegen veel sneller en kan ook meer overzicht geven.

Nu heb ik wel gemerkt dat zo’n filmpje maken veel tijd kost. En dit is nog een relatief makkelijk filmpje, dus een iets langer filmpje zal ook meer tijd kosten. Wat ik me dus nu voor ga nemen voor 2017 is:

  • Elke dinsdag en vrijdag een artikel online
  • Waarvan om de week op de dinsdag een filmpje

Zo hoop ik dat het voor mezelf ook leuk blijft, ik doe het immers gewoon naast mijn studie. Ook hoop ik dat jullie de filmpjes leuk gaan vinden, als je feedback of ideetjes hebt dan hoor ik het graag!

Ik wens jullie een gezond en gelukkig 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *