Excuses, excuses, excuses dat ik niet van me heb laten horen. Maar dat heeft een reden. Ten eerste ben ik nu druk met tentamens en wil ik ze echt ontzettend graag halen. En daarnaast ben ik ook bezig met een nieuw projectje. Lees snel verder over wat het inhoudt!

Wat ik al vanaf het begin heb laten weten ben ik slecht met plannen. Niet alleen met mijn blog, maar ook met mijn studie en tentamens. Ik heb ontzettend last van SOG (studie ontwijkend gedrag). Zo kwam ik er achter dat ik het ook leuk vind om te animeren en filmpjes in elkaar te zetten. Ik heb het idee dat ik daar ook veel meer creativiteit in kwijt kan dan in blogs schrijven.

Nieuw concept

Ook ging ik nadenken over het concept en vroeg me af of het wel leuk is om steeds een blog te lezen over maar één product. Toen kwam ik eigenlijk op het idee om soort van ‘wedstrijdjes’ te gaan houden met alledaagse producten. Wat is nou eigenlijk de lekkerste chocoladehagel, lekkerste peperkoek, lekkerste kipfilet etc. Dit leek me nou ontzettend leuk om te verwerken in een filmpje, een beetje infographic-like.

Enig probleempje is dat ik er totaal geen verstand van heb. Ik heb dus een beetje rond gezocht en Adobe After Effects is mij veels te duur. Dus ben ik gaan kijken naar een alternatief. En daar ben ik nou mee bezig om een beetje behendig mee te geraken. Aangezien ik ook écht geloof in het nieuwe ‘concept’, heb ik voor mezelf besloten om me dan gewoon rustig te houden tot komend jaar en het vanaf het nieuwe jaar te gaan lanceren!

Ik weet dat ik ontzettend impulsief ben en nogal chaotisch, maar ik hoop dat dit gaat werken. Voor mij en voor jullie. Wel ben ik nog van plan om ook gewoon blogs te schrijven, maar ik moet even gaan kijken in welke mate dit ook realistisch is. Mochten jullie nog goede ideetjes of tips hebben, zet het dan in de comments,stuur me een mailtje via mijn mailadres op de contactpagina of stuur me een berichtje op facebook of instagram!

En alvast een prettige kerst en jaarwisseling gewenst!

Liefs,
Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *