In mijn vorige blog had ik al verteld over een paar cadeautjes die ik had gekregen voor mijn verjaardag. Wat ik toen nog niet had gekregen, waren deze handige en toffe spullen voor in de keuken. Check it out!

Excuses

Excuses dat ik zaterdag niks van me heb laten horen en de afgelopen dagen er ook een radiostilte op social media was. Ik was afgelopen week erg druk met school en op zaterdagavond vierden we pakjesavond met de familie van mijn vriend. Wel erg leuk, maar het lukte me niet om tussendoor nog een post te schrijven. Vanaf nu gaan we het natuurlijk weer doorzetten!

Cadeautjes

Voor mijn 19e verjaardag had ik vorig jaar van mijn zus en haar vriend een pastamachine gekregen. Ik merkte toen al wel dat het lastig was om de pasta goed te laten drogen zonder droogrek. Alles ging aan elkaar plakken en je kreeg klonten pasta, niet echt fijn.. Toen mijn schoonmoeder vroeg wat ik voor mijn verjaardag wilde, wist ik het eigenlijk niet meteen. Voor mijn gevoel had ik alles wat ik wilde wel. Toen iemand in de app voor sinterklaas zei dat hij een pastadroogrek wilde, raakte ik geïnspireerd. Dat was wel iets wat ik kon vragen.

Ook had ik een tijd terug een bamboe stoommand gekocht, maar omdat die te klein was en ik een beetje klunzig, is die flink verbrand. Aan de buitenkant zit nu een grote zwarte vlek en ik durf er eigenlijk niet mee te koken. Geïnspireerd door het pastadroogrek besloot ik op Dille & Kamille te kijken voor een andere. Daar kwam ik erachter dat er ook een rvs-variant was die zich aanpast aan verschillende vormen pannen. Ook die kwam dus op mijn lijstje en zo heb ik die van de zus van mijn vriend gekregen!

wp-1480967749162.jpg
Het pastadroogrek van de Dille & Kamille, nog best lastig te fotograferen!
wp-1480967744083.jpg
Het RVS-stoommandje van de Dille & Kamille, het heeft een waaiervorm die dus nog een flink stuk kan uitspreiden.

Ik ben zo ontzettend blij met deze cadeautjes en ik weet zeker dat ik ze nog veel zal gebruiken. Ik ben nu al hevig op zoek naar goede recepten op Pinterest!

Dus mocht je nog een goed pasta- of stoomgerecht weten, schroom niet en laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *