De blog van vandaag was later online dan normaal,  maar dat had een goede reden! Vandaag ben ik namelijk eindelijk uit mijn tienerjaren. Ondanks dat iemand mij dinsdag nog 14 schatte (oeps), ben ik vandaag toch echt 20 geworden!

Niet alleen IK ben vandaag jarig, maar ook mijn tweelingzus Simone! Gefeliciteerd sissie! Helaas is zijn aan het vertoeven in Marbella en hebben mijn ouders besloten haar daar op te zoeken. Dus dit jaar is voor het eerst sinds altijd dat we het niet samen kunnen vieren.

Gisteren zijn er al een paar vrienden geweest voor mijn verjaardag en had ik wat hapjes en drankjes klaargezet. Vandaag heb ik niet zo heel veel gepland (moet nog wel school inhalen), maar ik ga denk wel nog even zo naar de markt. Vanavond ga ik dan gourmetten met mijn schoonouders. Dus zo maak ik er alsnog wel een leuke dag van! Ben ik de enige die niet zo stilstaat bij d’r verjaardag? Ik denk er altijd een maandje van tevoren aan en dan heb ik er zin in, maar als puntje bij paaltje komt dan schrik ik ervan hoe snel het wel niet is en dat ik alles nog moet regelen. Als het dan eenmaal er is dan vind ik het ook wel leuk en gezellig dat iedereen er is!

Prachtig kunstwerk op de vroege ochtend

Maar nu… de kadootjes! Van mijn allerliefste vriendje heb ik een reisje naar Rome gekregen, wat al een lange tijd op mijn verlanglijstje staat! 2017 begint voor mij wel goed om eerlijk te zijn: met nieuwjaar ben ik namelijk in Marbella en dan ga ik 10 dagen later alweer naar Rome. Van mijn ouders heb ik geld gekregen (voor mijn reisje naar Marbella haha) en van mijn zus geld (ik ben namelijk aan het sparen voor een spiegelreflexcamera en een ‘makkelijke’ sushimaker, want dat vonden we allebei geweldig! Van mijn vriendinnen een bon voor een dagje weg (en ik heb stiekem al gekeken, hoogstwaarschijnlijk ga ik of een workshop bonbons maken volgen of naar het cocktailmuseum in Amsterdam, heel tof!).

Al met al ben ik ontzettend blij met alle gezelligheid en de cadeautjes die ik heb gekregen vind ik stuk bij stuk fantastisch!

Dankjewel iedereen voor de fijne verjaardag en de felicitaties!

Hebben jullie nog plannen voor het weekend? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *